Wanneperveen

NATUURlijk de moeite waard!

Activiteiten en evenementen

Wanneperveen is een bruisend dorp. Er worden regelmatig activiteiten en evenementen georganiseerd. 

Kijk maar eens op onze volledige evenementenkalender.

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Activiteiten en evenementen aanmelden?

Organiseer je ook een evenement of activiteit? Meld deze dan GRATIS aan! Dat kan via de rode knop 'nieuw agenda item' onderaan deze tekst. Je moet wel eerst even een account aanmaken. De websitebeheerder zal je dan machtigen voor de agenda.

Nieuw agenda item maken

 

Wij zijn altijd op zoek naar het laatste nieuws!

Heb je een nieuwtje, een tip, of een idee? Geef dit dan door aan de redactie via deze link. Wij zullen de informatie op wanneperveen.nl plaatsen.

Logo Dorpsbelang Wanneperveen

Leefbaarheid

Bij leefbaarheid gaat het er uiteindelijk om dat alle inwoners zich goed voelen in hun eigen woon- en leefomgeving. Venegers zijn trots op hun dorp en dragen gezamenlijk (en samen met de gemeente Steenwijkerland en stichting Dorpsbelang Wanneperveen) bij aan het behouden en verbeteren van de leefbaarheid. De inzet van een ieder is hard nodig en wordt hierin zeer gewaardeerd. Voorbeelden van initiatieven zijn onder andere de aanleg van het fietspad Roekebosch, de realisatie van de Social Sofa en de Pannakooi en de initiatiefgroepen 'Hoosjessloot', 'Behoud geldautomaat Wanneperveen' en 'Samenlevingsschool Wanneperveen'.

 

Social Sofa Wanneperveen