Wanneperveen

NATUURlijk de moeite waard!

Activiteiten en evenementen

Wanneperveen is een bruisend dorp. Er worden regelmatig activiteiten en evenementen georganiseerd. 

Kijk maar eens op onze volledige evenementenkalender.

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Activiteiten en evenementen aanmelden?

Organiseer je ook een evenement of activiteit? Meld deze dan GRATIS aan! Dat kan via de rode knop 'nieuw agenda item' onderaan deze tekst. Je moet wel eerst even een account aanmaken. De websitebeheerder zal je dan machtigen voor de agenda.

Nieuw agenda item maken

 

Wij zijn altijd op zoek naar het laatste nieuws!

Heb je een nieuwtje, een tip, of een idee? Geef dit dan door aan de redactie via deze link. Wij zullen de informatie op wanneperveen.nl plaatsen.

Logo Dorpsbelang Wanneperveen

Lid wordenWord lid

Wij vinden het belangrijk dat wij een zo'n groot mogelijke achterban hebben, zodat wij de belangen van Wanneperveen zo goed mogelijk kunnen vertegenwoordigen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Wil je lid worden van Dorpsbelang? Neem dan contact op met ons op.

 

Waarom lid worden?

Leefbaarheid, gezelligheid en sociale samenhang in Wanneperveen. Wie wil dat niet? Door lid te worden van Dorpsbelang Wanneperveen, kun je meepraten en meebeslissen over jouw dorp.

 

Contributie

Voor slechts € 5,- per huishouden per jaar ben je al lid. Jaarlijks ontvangen alle leden een schriftelijk verzoek om de contributie te betalen. Het bankrekeningnummer van Vereniging Dorpsbelang Wanneperveen is NL49.RABO.0361.2872.16. 

 

Wil jij weten waaraan het lidmaatschapsgeld (en het koppengeld van de gemeente) wordt besteed? Kom dan naar de jaarvergadering. Daar wordt het financieel jaarverslag gepresenteerd.

 

Afmelden

Wil je je afmelden? Neem dan contact op met ons op.