Wanneperveen

NATUURlijk de moeite waard!

Activiteiten en evenementen

Wanneperveen is een bruisend dorp. Er worden regelmatig activiteiten en evenementen georganiseerd. 

Kijk maar eens op onze volledige evenementenkalender.

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Activiteiten en evenementen aanmelden?

Organiseer je ook een evenement of activiteit? Meld deze dan GRATIS aan! Dat kan via de rode knop 'nieuw agenda item' onderaan deze tekst. Je moet wel eerst even een account aanmaken. De websitebeheerder zal je dan machtigen voor de agenda.

Nieuw agenda item maken

 

Wij zijn altijd op zoek naar het laatste nieuws!

Heb je een nieuwtje, een tip, of een idee? Geef dit dan door aan de redactie via deze link. Wij zullen de informatie op wanneperveen.nl plaatsen.

Logo Dorpsbelang Wanneperveen

De VenegerVeneger Wanneperveen

Jarenlang was de Veneger dé dorpskrant van Wanneperveen. Velen hebben bijgedragen aan de inhoud van de Veneger door het aanleveren van kopij. De redactieleden van de Veneger hebben in 2015 aangegeven de spreekwoordelijke 'pen in de wilgen te hangen'. De zoektocht naar nieuwe redactieleden heeft helaas niet mogen baten. Ook de oproep in de Veneger van november 2015 heeft (helaas) geen nieuwe redactieleden opgeleverd. Dorpsbelang heeft daarom besloten om te stoppen met de Veneger. Deze nieuwe (interactieve) website zal de Veneger grotendeels vervangen.

 

Jullie bijdrage blijven wij waarderen. Ook in de toekomst. Want met z'n allen houden we deze website interessant en actueel! Wij zijn altijd op zoek naar leuke en nuttige informatie voor deze website. Heb je een nieuwtje over Wanneperveen? Wil jij een bijdrage leveren aan de website? Zou je graag iets willen toevoegen aan de website? Dat kan! Je kunt je bijdrage aanleveren via het contactformulier

 

Jaarlijkse Veneger

Jaarlijks zal er een nieuwsbrief verschijnen. Een Veneger in afgeslankte vorm. Het betreft een jaaroverzicht die gezamenlijk met de agenda voor de algemene ledenvergadering wordt verspreid (met ingang van 2017).

 

Venegers archief

De Venegers van de afgelopen tijd vind je hieronder.