Wanneperveen

NATUURlijk de moeite waard!

Activiteiten en evenementen

Activiteiten en evenementen aanmelden?

Organiseer je ook een evenement of activiteit? Meld deze dan GRATIS aan! Dat kan via de rode knop 'nieuw agenda item' onderaan deze tekst. Je moet wel eerst even een account aanmaken. De websitebeheerder zal je dan machtigen voor de agenda.

Nieuw agenda item maken

 

Wij zijn altijd op zoek naar het laatste nieuws!

Heb je een nieuwtje, een tip, of een idee? Geef dit dan door aan de redactie via deze link. Wij zullen de informatie op wanneperveen.nl plaatsen.

Logo Dorpsbelang Wanneperveen

Spiekerdorp Wanneperveen

 Registratie gesloten
 
0
Categorie
Agenda Wanneperveen
Datum
2018-05-09 14:00 - 2018-05-12 17:00
Locatie
Feestterrein Wanneperveen

piekerdorp Wanneperveen is eind 2017 ontstaan door een initiatief van een aantal betrokken Venegers. In 2018 zal dit leuke kinderevenement voor het eerst plaatsvinden. Spiekerdorp 2018 staat in het teken van het thema 'Kastelen'.

Datum: 9 tot en met 12 mei (woensdag middag tot en met zaterdag). Reserveer deze datum alvast in jouw agenda. 
Doelgroep: Kinderen uit Wanneperveen (en omliggende dorpen) in de leeftijd van 8 tot en met 14 jaar.

Het is spannend, zo'n eerste keer. Maar de organisatoren hebben er zin in!

 

Spiekerdorp
Spiekerdorp is een kinderevenement naar voorbeeld van Huttendorp in Staphorst. Het programma moet nog worden uitgewerkt, maar er zijn ideeën genoeg. Een ding staat vast: We gaan een (kinder)feestje bouwen. Ontwerpen, timmeren, zagen, bouwen, versieren... Meters hout, tientallen pallets, voldoende gereedschap, emmers vol spijkers, eten, drinken... Er komt veel bij kijken. Samen veel plezier hebben en leuke activiteiten ondernemen. Daar gaat het vooral om. In slechts enkele dagen tijd weten de kinderen door naar elkaar te luisteren en met elkaar te overleggen iets heel moois te maken.

 

Vrijwilligers en sponsoren
Zonder vrijwilligers geen Spiekerdorp! Wij werken aan een 'harde' kern van vrijwilligers, zodat de continuïteit gewaarborgd blijft. Wij zoeken:

1) Vrijwilligers die willen helpen bij de organisatie van dit evenement. 
2) Vrijwilligers die willen helpen tijdens dit evenement.
3) Sponsoren die door middel van een bijdrage in natura, of een financiële bijdrage dit evenement willen ondersteunen.

Gepensioneerde bouwvakkers en timmermannen, actieve ondernemers, betrokken en zorgzame vaders en moeders, behulpzame opa's en oma's, actieve jongeren, gulle gevers et cetera. Wil jij ook een bijdrage leveren aan dit fantastische nieuwe evenement? Neem dan contact met ons op! Dat kan via facebook (SpiekerdorpWanneperveen), of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Wij zien het al voor ons: Spiekerdorp 2018, 2019, 2020, 2021, 2022... Dan is voldoende draagvlak wel nodig. Help jij mee?

 

Spiekerdorp 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de Provincie Overijssel.

 
 

Alle datums

  • Van 2018-05-09 14:00 tot 2018-05-12 17:00

Deelnemerslijst

 Geen deelnemers 

Powered by iCagenda