Wanneperveen

NATUURlijk de moeite waard!

Activiteiten en evenementen

Wanneperveen is een bruisend dorp. Er worden regelmatig activiteiten en evenementen georganiseerd. 

Kijk maar eens op onze volledige evenementenkalender.

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Activiteiten en evenementen aanmelden?

Organiseer je ook een evenement of activiteit? Meld deze dan GRATIS aan! Dat kan via de rode knop 'nieuw agenda item' onderaan deze tekst. Je moet wel eerst even een account aanmaken. De websitebeheerder zal je dan machtigen voor de agenda.

Nieuw agenda item maken

 

Wij zijn altijd op zoek naar het laatste nieuws!

Heb je een nieuwtje, een tip, of een idee? Geef dit dan door aan de redactie via deze link. Wij zullen de informatie op wanneperveen.nl plaatsen.

Logo Dorpsbelang Wanneperveen

Aanmelden evenementen

Wanneperveen is een bruisend dorp. Er worden regelmatig evenementen en activiteiten georganiseerd. Sommige evenementen / activiteiten maken gebruik van een aanmeldformulier. Je kunt je hieronder aanmelden voor: 

 

Spiekerdorp Wanneperveen 2020

Aan de rand van de natuur in Wanneperveen verrijst binnenkort een Vikingdorp. En daarbij kunnen we wel wat versterking gebruiken. Houd jij van buiten zijn, timmeren en lol maken? Meld je dan snel aan via dit aanmeldformulier. Aanmelden kan tot 13 april 2020Er kunnen maximaal 100 kinderen deelnemen. Vol = Vol.

Thema: Het Wilde Westen van 't Vene

Waar: Bovenboerseweg, 7946 AE Wanneperveen (feestterrein)

Wanneer: 21, 22 en 23 mei 2020 (tijdstip volgt)

Voor wie: Kinderen van 7 tot en met 14 jaar uit Wanneperveen, Kolderveen, Nijeveen, Giethoorn en Belt-Schutsloot

Kosten: € 7,50,- per deelnemer

Wil je meer informatie over Spiekerdorp? Volg ons dan via facebook, of neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Oproep voor organisatoren

Aanmelden voor een evenement moet eenvoudig zijn voor de deelnemers en de organisatoren. Organiseer jij ook wel eens een activiteit of evenement en wil jij gebruik maken van de mogelijkheid om hier een aanmeldformulier te plaatsen? Neem dan contact op met de websitebeheerder.